Onlangs mocht ik een lezing geven ter ere van het 10 jarig bestaan van MVO Nederland. In een volle zaal van het Beatrix Theater in Utrecht mocht ik mijn visie geven over waarom ik vind dat Nederland de groenste stad van de wereld is. Het was best spannend, vooral omdat Koning Willem-Alexander er was en uitgerekend naast mij zat in de zaal!

Nederland, de groenste stad van de wereld!

” Majesteit,
Beste Willem Lageweg en collega’s van MVO Nederland.
Beste mensen van het maatschappelijk verantwoord leven!
Mijn naam is Meiny Prins. Ik ben algemeen directeur van Priva, een high tech familiebedrijf. Priva is producent van procescomputers. Met ruim 420 collega’s ontwikkelen en leveren wij producten en diensten op het gebied van klimaat, water en energie. Priva is marktleider in de tuinbouw en toonaangevend op het gebied van gebouwautomatisering: innovatief en wereldwijd actief”.

De volledige lezing kun je hier lezen.