VSK Nieuws Cafe

7 februari 2018 – Meiny werd geïnterviewd over de Sustainable Urban Delta door Frans Reichardt tijdens de VSK Nieuws Cafe in de Jaarbeurs.

Floriade

2 februari 2018 – Voor de Floriade expo 2022 werd Meiny geïnterviewd over de Sustainable Urban Delta.

Haag Wonen

15 mei 2017 – Karin van Dreven, directeur-bestuurder van Haag Wonen, interviewt Meiny Prins.

Pensioenfondsen, investeer in Nederland!

Pensioenfondsen, investeer in Nederland!

‘De uitstoot van CO2 moet de komende jaren zeventien keer sneller worden teruggedrongen dan gebeurde in de afgelopen jaren’, aldus een rapport van McKinsey over de energietransitie dat vorige week vrijdag verscheen. Om dat te bereiken moet er flink geïnvesteerd worden, tot jaarlijks zo’n 10 miljard euro gedurende twintig jaar.

Read more…

Uitkomst staat vast van strijd tussen geld en geluk

Uitkomst staat vast van strijd tussen geld en geluk

Een bezoek aan Californië is altijd weer een bijzondere ervaring, nu vooral vanwege de naderende presidentsverkiezingen. Volgens klanten met een voorkeur voor de Republikeinen die ik tijdens mijn laatste bezoek sprak, worden tijdens de campagne de uitlatingen van Trump door de Democraten dik aangezet in de media. Ze wijzen er ook fijntjes op dat rivaal Clinton wel erg makkelijk wegkomt met haar emailgate.

Read more…

New visual Priva identity!

Can you look at the world of today with tomorrow’s eyes? Today, we offer solutions for Horticulture and Building Automation. Tomorrow we will be the leading technology and service provider for sustainable urban deltas. Meet our new visual identity!

Ondernemers zetten eerste stap!

Ondernemers zetten eerste stap!

Europa. Ik wil het er niet echt over hebben, maar wel even noemen. Uiteindelijk zijn er ‘global’ gezien voldoende redenen om voor versterking van de handel en een machtigere stem richting andere grootmachten te zijn. Maar vanuit ‘local’-perspectief zijn er genoeg bedenkingen bij allerlei opgelegde regels en de interpretatie daarvan. Met als gevolg doorgeslagen aanbestedingsregels en een overdreven angst voor staatssteun.

Read more…