Ondernemen en vertrouwen zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Het vertrouwen van de mensen om je heen, het vertrouwen van je medewerkers, maar ook van je leveranciers en natuurlijk vooral van je klanten. Zonder vertrouwen is ondernemen zoals ik het graag doe bij voorbaat kansloos.

Nieuwe dynamiek binnen je bedrijf

Vertrouwen is de basis van alle groei. Verantwoordelijkheid daar neerleggen waar deze hoort, stimuleert ondernemerschap binnen een organisatie. Ondernemerschap dat niet alleen tot innovatie en creatie leidt, maar ook tot de bereidheid om dingen anders te doen, anders te organiseren of zelfs op te heffen. Maak mensen zelf verantwoordelijk voor hun eigen veranderingen en er ontstaat een hele nieuwe dynamiek binnen je bedrijf!

Vertrouwen is een sleutelwoord voor succes

Vertrouwen heeft ook met verwachtingen te maken. Vertrouwen schept hoge verwachtingen. Het is daarom goed om in een vertrouwensrelatie regelmatig over en weer verwachtingen uit te spreken. En bij te stellen. Want als je verwachtingen niet waar kunt maken, leidt dat tot teleurstelling. Of je nu naar een zakelijke of naar een privé-relatie kijkt, vertrouwen is een sleutelwoord in het succes van een relatie.

Positieve reacties

Ik heb veel vertrouwen gekregen. Van mijn man, toen ik er nog even een avondstudie bij ging doen, van mijn vader, toen ik mijn entree in het bedrijf maakte, van de mensen van Priva, toen ik aankondigde ‘dat we het helemaal anders gingen doen’, en van de sectoren waarin we werkzaam zijn. Ik merkte dat aan de enorme hoeveelheid positieve reacties uit de branche die we kregen toen ik werd uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2009.

Ik probeer ook altijd veel vertrouwen te geven. Ik denk, nee, ik weet zeker dat mensen boven zichzelf uit kunnen stijgen als ze zich gesteund voelen en weten door het vertrouwen van hun manager, van hun naaste collega’s, van hun klanten.

De mens centraal

Ons bedrijf Priva stelt de mens centraal. In onze missie staat het zo omschreven: Vertrouwen op talent en ruimte geven aan groei brengt het beste in mensen boven. We stimuleren in ons bedrijf de ontplooiing van medewerkers, geloven in de groeipotentie van onze klanten en leveranciers en vertrouwen op hun kracht en toewijding.

We verbinden partijen met elkaar en de kennis en ervaring die daarbij vrijkomen, gebruiken we als input en inspiratie voor onze gezamenlijke ontwikkeling. Dat is hoe we bij Priva een klimaat van groei creëren: met wederzijds respect en betrokkenheid en met de ambitie om onze beloftes waar te maken! Daar kun je op vertrouwen!